Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play dominuje — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty i do tego paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet download app zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach. |